Stefano Fadda

Deze 36 jarige van oorsprong Rielenaar is nu sinds 10 jaar woonachtig in Tilburg. Al in de vroege tienerjaren startte hij met zijn eigen dj show en was hij DJ in diverse clubs en discotheken. Nu, ruim twintig jaar later, is deze passie uitgegroeid tot Espressivo. Een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van professionele licht-, geluid- en beeldinstallaties zowel voor verhuur als permanente installatie. 

Ook zijn de DJ activiteiten ondergebracht onder een apart label: Exclusive Deejays. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of een zakelijk event: de combinatie van professionele dj's eventueel aangevuld met de beste live-muzikanten zorgen voor de perfecte mix bij uw event. 

Sinds 2011 actief binnen de Junior Kamer Hart van Brabant. In deze periode twee jaar de organisatie van het Drakenbootfestival verzorgd. Daarna actief geweest binnen de Junior Kamer Academy. Met het lidmaatschap heb ik me zowel persoonlijk als zakelijk verder kunnen ontwikkelen. Er zijn binnen de club sparringspartners op elk gebied. Ook het contact met het netwerk buiten de kamer is een echte aanwinst.  

Bij welke bedrijven ga jij een kijkje nemen?

Laat het ons weten en deel het via Facebook!

Ik ga naar