Goede doel Bedrijvenronde Hart van Brabant

Goede doel Bedrijvenronde Hart van Brabant

Net als eerdere jaren steunt de Bedrijvenronde Hart van Brabant bij iedere editie een goed doel, dit jaar steunt de Bedrijvenronde de "Stichting Gijsje Eigenwijsje".

Net als eerdere jaren steunt de Bedrijvenronde Hart van Brabant bij iedere editie een goed doel, dit jaar steunt de Bedrijvenronde de "Stichting Gijsje Eigenwijsje". Wat is de stichting Gijsje Eigenwijsje eigenlijk? Stichting Gijsje Eigenwijsje biedt een ‘warm nest’ aan het gezin van een kind waarbij een ongeneeslijke ziekte is geconstateerd. Voor dat gezin wordt het mogelijk gemaakt om een aantal dagen in alle rust met elkaar door te brengen. Even samen weg van de hectiek.

De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in een volledig ingerichte en op een ziek kind afgestemde vakantiewoning. Om de wens van Gijs blijvend mogelijk te maken, heeft de stichting middelen nodig; niet alleen voor de aankoop en inrichting van de woning, maar ook voor de exploitatie daarvan. Om de middelen te verzamelen organiseert de stichting projecten en is zij voor het bereiken van haar doelstellingen afhankelijk van donaties en giften. Steun ons de droom van Gijs waar te maken: ‘andere zieke kinderen en hun familie eventjes een ‘warm nest’ aanbieden’.

www.gijsjeeigenwijsje.nl

Bij welke bedrijven ga jij een kijkje nemen?

Laat het ons weten en deel het via Facebook!

Ik ga naar